Video: Hyn në dyqanin e Apple dhe then çdo iPhone që i del përpara

Në dyqanin e Apple që ndodhet në Dijon të Francës, ka hy nji njeri i paidentifikuem dhe ka thy me nji mjet metalik disa iPhone 7.

Burri me syze dhe çantë shpine , ka lëvizë qetësisht dhe i ka qëlluare iPhone’t, derisa nuk kanë arritë rojat.

Të pranishmit kanë kqyrë të habitun, derisa shkaktonte dame të pariparueshme për pronarin.

https://youtu.be/jkfbqljsndM