A e besoni që këto foto janë nga Korea e Veriut (foto)

Kur mendon për Korenë e Veriut, ndërmend të vjen propaganda, varfnia dhe raketat bërthamore.

Por, këto foto të pabesueshme tregojnë nji anë tjetër të vendit komunist.

Fotot janë ba nga Reuben Teo nga Malajzia.

31-vjeçari thotë se ka shijue mjaft panorama në vendin komunist.

Ajri i pastër dhe qetësia ndjehen kudo.