A e dini pse asht kjo vrimë e vogël në iPhone?!

I prodhuem nga kompania lider dhe ma e suksesshme në botë Apple, iPhone asht tashma telefoni ma i shitun në botë.

Teknologjia e iPhone asht shumë larg rivalëve të Apple – dhe nji veçori mahnitëse teknologjike asht edhe vrima e vogël afër kamerës së iPhone, për të cilën ndoshta nuk e keni ditë se për çka shërben.

Sigurisht e keni vërejtë vrimën e vogël afër kamerës, mbrapa telefonit iPhone. Ajo vrimë asht në fakt nji mikrofon dytësor. Por, ky mikrofon nuk shërben për regjistrimin e zanit, por për reduktimin e zhurmës.