A e dini që ky kod hap çdo iPhone!

A e dini se egziston nji kod i thjeshtë që mund t’ju bajë me pas akses në informacionet e mshefta të iPhohe, aq sa edhe me mujt me ndryshue strukturën e tij?

Gjithçka funksionon tue formue *3001#12345#* dhe mandej të shtypni butonin e telefonatës.

Ekrani i telefonit ka me marrë ngjyrë gri dhe mbas kësaj ka me ju dalë informacioni ekstra. Nji nga karakteristikat ma të dobishme asht nji kallxues i detajuem i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në kandin e sipërm të majtë.

Nëse formoni *#06# keni me zbulue numrin identifikues IMEI. Kjo asht shumë e dobishme mbasi mund të përdoret për të fikë telefonin tuej në rast se ua vjedhin atë.

i_1471854960-5144828