A i kishit shpenzue mija dollarë me kalue natën në ketë hotel! (foto)

Nëse keni frigë nga errësina dhe jeni klaustrofobik atëherë këto “dhoma” hoteli do të jenë si nji ferr për ju.

Hotele të ndërtueme mbrenda shpellave janë normalisht pa dritare, apo valë telefoni, por pronarët e tyne ftojnë klientët që të afrohen me natyrën.

Edhe pse e çuditshme nji natë në këto hotele kushton shumë, tue fillue nga 1.200$ nata.

Por nga ajo çfarë duket edhe në fotot e maposhtme edhe ajo çfarë ofrohet asht diçka shumë ndryshe.

 

Shperndaje në: