A i ndalon komunizmi orgjitë, shihni këto foto në Kinë (+18)

Hidhini nji sy mbrenda jetës së nëndheshme të klubeve të orgjisë në Kinë.

Aty ndodh gjithçka.

Pamvarësisht se vendi komunist e ka ndalue me ligj prostitucionin dhe klubet e orgjive, persëri njerëzit e gjejnë nji mënyrë për me përmbushë dëshirat erotike të njerëzve, sidomos atyne të pasun.

Fotot janë ba nga Sergey Melnitchenko.

Ai thotë se gjithçka ndodh mbrenda atyne klubeve.