A ka ba Trump seks me Diana’n dhe Spears, zbulone edhe ju!

Presidenti aktual i SHBA’ve, Donald Trump në vitin 1990 kishte marrë pjesë në nji koncert të kangëtares së njoftun të popit Britney Spears.

Thuhet se gjatë performancës së saj kangëtarja ka gjuejt kapelën e djersitun në drejtim të audiencës dhe ka qenë pikërisht Trump që e ka kap.

Ai thuhet se ka thanë në atë kohë e adhuronte imazhin e bukur dhe të pastër të kangëtares.

Kjo deklaratë asht ba nga vetë Presidenti i SHBA’ve në nji televizionin amerikan dhe për radio Howard Stern.

Gjatë koncertit thuhet se ka qenë në rreshtin e katërt të audiencës, simbas The Sun.

Në vitin 2017 ai ka deklarue se koncerti u mbajt kur Britney “po thoshte se ishte e virgjën … dhe ajo ishte kaq e bukur”.

Trump citohet të ketë thanë: “Ajo po djersinte dhe dukej e bukur dhe ajo hodhi kapelën e saj, apo jo? Tash normalisht nëse nji kangëtar hedh nji kapelë dhe asht i djersitun dhe i lagësht, unë nuk do të kisha asnji interes për të. Por unë e kap atë kapele”. Ai vazhdoi:

“Ajo ishte aq e bukur dhe e shnetshme, dhe nuk kisha tutë nga viruset ,shkruen Panorama.

Gjatë nji interviste të ngjashme, Trump gjithashtu mburret se ai mund të ketë pasë marrëdhanie seksuale me Princeshë Diana.

Presidenti tue ba hajgare, ka thanë se e detyroi atë me ba nji test HIV, sepse mendonte se ajo ishte e ‘çmendun’.