A kishte Hitleri avionë në formë disku? Misteri i bazës sekrete në Rusi

Për ma shumë se 60 vjet, këto unaza misterioze në Murmansk të veriperëndim të Rusisë kanë ngjallë kurreshtje pse përdoreshin.

Këto unaza gjigante mesa doket janë ndërtue gjatë regjimit nazist në periudhën e Luftës së II Botnore.

Ka qenë gjithmonë mister se çfarë kanë qenë këto unaza dhe për çfarë kanë shërbye.

Nji teori sugjeron se ato janë përdorë si baza të nazistëve për të testue “armët çudibamëse”.

nazi-rings-6649311475704194

Këto armë flitet se ishin të nji lloji tjetër, avionë në formë disku, njisoj si forma e mjeteve fluturuese të UFO’ve, për të cilat aludohet.

Nji raport i Forcave Ajrore Amerikane sugjeron se këto unaza që mund të kenë qenë baza për avionët në formë disku të nazistëve, munden me qenë përgjegjëse për shfaqjen e shumë shejave të UFO’ve përreth globit.