A rrezikohet jeta njerëzore nga robotët? (video)

Njerëzit-robotë na deri sot i kemi pa veç në filma fantastiko-shkencorë, por sot ata egzistojnë vërtetë. Nadia Thalmann asht personi i vetëm që disponon nji robot të tillë, të cilin ka preferue me quejt Nadine.

Roboti Nadine doket si nji femën reale, dhe mund t’i përgjigjet çdo lloj pyetje që ju i bani. Simbas shkencëtarëve, robotët humanoidë kanë me u prodhue në masë në vitet në vazhdim.

Ndërkohë që, ende asht tue u punue që atyne t’ju jepen tana të dhanat njerëzore, në mënyrë që ata me pasë aftësinë e madhe për me veprue njisoj si na.