A shihni shumë porno, lexoni këto fakte, kanë me ju çuditë! (+18)

Ma shumë se 3 mijë dollarë për sekondë paguhen në mbarn botën për me pa filma porno.

Industria asht në zgjanim dhe faktet e maposhtme janë interesante.

 

-27.4 miliardë dollarë është xhiroja e pornos në Kinë. Ata janë të parët në botë.

-Koreano-jugorët shpenzojnë 526 dollarë për kokë për porno. Ata janë të parët në botë.

-Në mbarë botën ka 42 milionë faqe porno. Kjo do thotë 12 përqind e të gjitha faqeve.

-3 përqind e të pyeturve në një sondazh thonë se kanë parë më shumë se 50 orë porno në muaj.

-72 përqind e përdorin pornon për masturbim, sipas një sondazhi të institutit Kinsey.

-Aktoret porno në SHBA marrin mesatarisht 600 deri në 900 dollarë për një skenë mashkull- femër dhe deri në 1200 dollarë për një skenë me seks anal.

-89 përqind e faqeve porno janë nga SHBA.

-72 milionë njerëz në mbarë botën shohin çdo muaj faqe porno.

-30 përqind e të pyeturve thonë se ndjehen keq pasi shohin porno.

-50 mijë të punësuar në industrinë porno vetëm në Kaliforni.

-Industria porno kontribuon me 12 deri në 20 miliardë dollarë në ekonominë amerikane.

-Në SHBA xhirohen çdo javë rreth 200 filma porno.

-Me 1750 filma, rekordin për më shumë filma porno e mban pornostari amerikan, Ron Jeremy.