Adapter qe e mbush telefonin per 15 minuta

Oppo organizoi prezentimin gjatë Kongresit Botnor të Telefonave 2016 në Barcelonë, te adapterit te ri Super VOOC, i cili mundet me mbush telefonin mobil per – 15 minuta.

Adapteri mbush baterine me kapacitet 2,500 mAh pos qe e mbush baterine vetëm per 15 minuta, mundet edhe me mberri 45% për 5 minuta.
Ai funksionon me dy portat microSD dhe USB e tipit C, si dhe asht i pajisun me nji kabell special. Super VOOC asht ende teknologji eksperimentale, megjithatë kompania shpreson me përfshi sa ma shpejtë te telefonat inteligjentë.