Anita me puthje i uron Ramushit postin e Kryeministrit (video)

Ramush Haradinaj asht zgjedh Kryeministër i ri i Kosovës me 61 vota për dhe 1 abstenim.

Ai mbas marrjes së pozitës ma të randësishme të menaxhimit të shtetit të Kosovës ka marrë nji urim edhe nga bashkëshortja e tij Anita.

Anita ka urue Ramushin tue i dhurue nji puthje në mes të sallës së Kuvendit të Kosovës.

Mbas kësaj, ajo e ka shoqnue Ramushin tutje jashtë sallës së Kuvendit, sigurisht për me fillue festën me lidershipin e partisë.

Shperndaje në: