Apple i fton gazetaret me 21 Mars. Ka diçka me kallxue!

Me 21 Mars, Apple fton gazetaret në kampusin e saj në Cupertino, Kaliforni.

Nuk ka detaje se çka kane me prezentue, po simbas fjaleve, pritet lansimi i iPhone SE, iPad Pro 3 me madhësinë e iPad Air, si dhe disa rrypa per oren iWatch.