Apple sjell telefonin e ri, ‘Jet White’ për iPhone?

Simbas faqes Mac Otakara, Apple parashikon me shtue opcionin “Jet White” për iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus.

Raporti nuk e thotë se kur munden me qenë të disponueshme këto modele të reja.

Apple po projekton me realizue nji iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus ngjyrë “Jet White”, për m’i ofrue përdoruesve nji opcion të ri.