Apple zbardh ditën e prezentimit të iPhone 7

Apple ka me mbajt më 7 Shtator nji aktivitet të madh në San Francisco, në të cilin ka me u prezentue iPhone 7. Ftesat për ngjarjen e madhe janë prezentue mëngjesin e kësaj të Hane me mbishkrimin e thjeshtë :  “Takohemi me datë 7”

Prezentimi fillon në orën 10 të mëngjesit dhe ka me u transmetue live nga Web’i e Apple.

Ngjarja pritet të zgjasë si zakonisht dy orë.