Audi A9, perfeksioni i kerreve elektrike (foto)

Kerret elektrike kanë me pushtue botën në t’ardhmen dhe tana markat e mëdha janë vnue mbas krijimit të tyne tue aplikue teknologjinë ma të avancueme.

Audi, asht tue punue në këtë drejtim. Audi A9 besohet se ka me qenë modeli i parë ma konkurrent për markat e tjera sa i përket kerreve elektrike.

Nuk janë zbulue detaje të kerrit se kur ka me u lansue, përveç asaj që thuhet se kerri ka me  kapë shpejtësinë 500km/h.

imageshandler-6-7-560x4201478197538 imageshandler-30-560x4201478197539