Audi i ri, riparohet vet dhe ndryshon ngjyrat automatikisht (foto)

Ky asht padyshim kerri ma i papamë që pritet me u krijue nga Audi.

Ky koncept i ri, që nuk asht emnue ende, asht dizajnue nga Daniel Garcia.

E veçanta e këtij modeli asht se ai riparohet vetë në rast përplasje si dhe ndryshon ngjyrat në mënyrë automatike.