Audi në vitin 2017 sjell kerrin e andrrave (foto)

Kerr të tillë si ky, keni mujt veç në video lojna, ndërsa krijuesit gjigantë të kerrit Audi kanë me ba realitet.

Audi ka vendosë që mbas nji pune të madhe e të suksesshme, në vitin 2017 me prodhue kerrin e andrrave Audi R8, i cili ka me qenë krejtësisht ndryshe dhe përtej fantazisë.

Çmimi i kerrit asht marramendës. Rreth 467,000 euro ka me kushtue nji R8, por sigurisht që ja vlen për nji kerr si ky.