Audi Q8 që vjen me 2018

audiq8

Kompania Audi, gjatë vitit 2018 konsumatorëve ka me ju ofrue edhe top modelin luksoz Q8.

Modeli Q8 do të jetë SUV i madh dhe luksoz i cili do të bazohet në platformën MLB.

Audi Q8 ka me qenë 5 metra i gjatë dhe 1.9 metra i gjanë apo i njajtë sikurse modeli Q7.

Po ashtu, Q8 do ka me qenë ma i gjanë sa i përket gjatësisë boshtore, e cila do të jetë prej rreth 3 metra.

Falë materialit prej alumini dhe fibra të karbonit, modeli Q8 ka me peshue ma pak.

Në gamën e motorëve do të gjenden motorët benzinë e dizel V6 dhe V8, si dhe versioni plug-in hibrid.

Ky i fundit ka me kombinue motorin benzinë me motorin elektrik (me të cilin mundet me udhëtue deri në 50 kilometra vetëm me motorin elektrik), por n’ofertë mund të pritet edhe kombinimi i motorit dizell dhe motorit elektrik.