Befasia e madhe e iPhone, nxjerr modelin e pandigjuem ma parë, që sfidon Galaxy Note 8 (foto)

Më 12 Shtator, dita e shumëpritun për të apasionuemit e telefonave iPhone ka me ardhë me nji risi nga kompania Apple.

Kopania e themelueme nga Steve Jobs ka me prezentue modelin e papamë e ndigjuem ma parë: iPhone Edition, i cili pritet me qenë rivali i Samsung Note 8

Lajmin e konfirmon “9to5Mac”, që zbulon se ky prototip ka me ju bashkëngjitë dy modeleve, iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus.