Befason NASA: E paprituna që asht zbulue në hapsinë (Video)

NASA ka konfirmue këtë të Hanë dyshimet se nën sipërfaqen e “Europës”, Hanës së Jupiterit, ka nji oqean gjigant dhe uji shpërthen në rreth 200 km naltësi mbi sipërfaqe.

Kjo asht vnue re nga vëzhgimet e kryeme në nji nga teleskopët ma të sofistikuem, Hubble, ku janë vu re shtëllungat e ujit dhe avullit që shpërthejnë nga sipërfaqja e Hanës së akullt.

hapsina