Besone apo jo, telefonin mundeni me e mbushë nga qepa! Kqyreni qysh (video)

Ju tash mundeni me mbushë pajisjen tuej të Apple ose Android tue përdorë nji qepë.

Për këtë, ju nuk keni nevojë për ndonji shteker të rrymës. Kjo funksionon përmes energjisë që gjenerohet nga procesi i elektrolizës.

E tana çka ju duhet asht nji qepë e madhe, nji shtrafseger, pije energjike, pajisja dhe kabllo USB.

Dhe, mandej, e tana çka duhet me ba asht si në video./Rrokum.TV