“Bisha” e Obama’s qe mberriti n’Londër

Kur udhëton presidenti amerikan, Barack Obama, ai zakonisht preferon “Bishën”.

Bahet fjalë për limuzinën e blindueme të General Motors.

Bisha e gjatë 5.5 metra peshon 8 ton.

Ajo ka furnizim me oksigjen në rast të nji sulmi kimik dhe nuk e ka problem nëse i çahen gomat.

Ky asht momenti kur shoferi i Obamës e manovron kerrin e gjatë në nji rrugë të ngushtë, pikërisht përpara kryeministrisë britanike.