BMW apo Honda, kjo video kallxon kush fiton! (video)

Kerret BMW i8 dhe Honda NSX, shfrytëzojnë teknologji të njajtë për me revolucionarizue superkerrin hibrid.

Të dytë e kanë motorin për djegie të vendosun në mes të kerreve, sistemin e ndërrimit hibrid, si dhe përdorin materiale të lehta.

Që të dy kanë pamje të jashtme që bajnë ta ktheni kryet mbas, por edhe çmimet i kanë mjaftë të nalta.

Megjithatë, ka detaje dhe pjesë të caktueme, që i bajnë këto modele të dallohen dhe të konkurrojnë se cila asht ma e mirë se tjetra.