BMW shpik diçka për bebet. Kqyreni çka asht!

2-bebet

Nuk e kishit mendu kurrë, por ja që ndodh.

BMW ka shpik nji palë kepucë për bebe, që i pengojnë ata të rrxohen.
Gjigandi gjerman thotë se xDrive Baby Boots i ndihmon bebet që janë tre vjet që të ruejnë ekuilibrin.

Tue përdor nji teknologji revolucionare, BMW perdor disa goma që reagojnë në të qindat e sekondit tue i ofru bebes shpërndamjen perfekte të peshës dhe sigurinë maksimale.

 

1-bebe