BMW zbulon projektin i5

Detaje të reja kanë fillu me dale për produktin ma te ri elektrik te kompanise gjigande BMW.

BMW ka zbulu se po merret me nji kerr elektrik, e jo me hibrid.

Platforma e modelit të tretë, i njoftun si “i5” ka me qene prej fibër karbonit dhe tip i crossover.

BMW thotë se ka me qene diçka ma pak se i8 e ma shume se i3.

BMW-i5-650x358

wcf-bmw-i5-marriving-in-2020-with-range-extender-option-bmw-i5-rendering