“Bugatti” lanson jahtin luksoz me emnin e vajzës së tij

Kompania italiane e veturave ‘Bugatti’, në bashkëpunim me prodhuesin e anijeve ‘Palmer Johnson’, e kanë prodhue nji jaht luksoz.

Jahti quhet ‘Niniette’ dhe tashma ndodhet në treg me tri modele, ndërsa çmimi minimal asht 2 milionë euro.

Për kureshtarët, mjeti lundrues mban emnin e vajzës së themeluesit të ‘Bugatti’-t, Ettore Bugatti, i cili zakonisht në veturat dhe jahtet e tjera, ka përdorur kryesisht emna të kafshëve.

bugatti bugatti1 bugatti2 bugatti3 bugatti4