Bylyzyk “i mençun”, dridhet kur ju vijnë njoftime në telefon

Ringly asht tue ofrue ma shumë mundësi për me u pajisë me bylyzyk për duer, që quhet Aries, i cili ban vibracione kur keni njoftime në telefon.

Aries tani përfshin edhe numëruesin e hapave, dhe asht e përshtatshme për iOS dhe Android.

Njoftimet mundeni me i personalizue vetë, simbas preferencave.

 

byzylyk byzylyk1 byzylyk3