Del karriga e punës qe mundeni me punue shtrimë! (video)

Për krejt punëtorët të cilët ja kanë merzi me u zgjue herët në mëngjes, mund të ketë nji zgjidhje, megjithëse asht e shtrejtë.

Nji kompani e re e quejtun Altwork ka krijue nji karrige të re e cila lejon njerëzit me punue në kompjuter ndërkohë që rrinë shtrimë.

Pajisja ngjason me karrigen e nji dentisti në mënyrën se si vendoset në pozicionin horizontal.

 

2-karriga

Monitori i kompjuterit përkulet me karrigen ndërkohë që tastiera dhe mausi mbahen në nji kënd nëpërmjet magneteve.

 

3-karriga

Versioni i papërfunduem i Altwork Station kushton 5,900 dollarë, tue mos perfshi koston e transportit.