Del në shitje koferi që ju ndjek mbas

Për ju që s’i preferoni me i mbajt me vete koferat, tashma ka nji zgjidhje. Koferi i mençun asht hedhë tash në treg dhe mundeni me pasë për vete për 800 dollarë.

Ai ka me ju përcjellë juve kudo që shkoni. Koferi asht ba nga disa sensorë, të cilët bajnë që ajo me përcjellë klientin kudo që shkon.

https://youtu.be/lye71oVxuzg