Del në shitje modeli shumë i kërkuem i Samsung

Telefoni i ri i Samsungut, Galaxy A8 (2016) ishte prezentue në fund të muejit Shtator, ndërsa tash asht në dispozicion për blemje.

Galaxy A8 i ri asht në shitje në Korenë e Jugut për çmim prej afër 600 euro, ndërsa së shpejti ka me dalë në tana tregjet e botës.

Ai aktualisht vjen vetëm në ngjyrën e kaltër, ndërsa modelet tjera me bojë trandafili dhe të argjendtë kanë me ju bashkue së shpejti.