Djali 15 vjeçar i miliarderit, e mbulon kerrin me Louis Vitton! (video)

Rashed Saif Belhasa, i njoftun në Instagram dhe YouTube si Money Kicks, asht djali i nji miliarderi nga Dubai, Saif Ahmed Belhasa, dhe ka ndërtue nji prezencë online tue shfaqë mënyrën ekstravagante të jetesës së tij.

15 vjeçari shfaqi Ferrari’n e tij të ri 200 mijë funtesh, të cilin e mbuloi në letër Louis Vuitton.

Belhasa e filmoi eksperiencën e tij dy-ditore dhe e postoi në YouTube.

Krejt kjo, edhe pse ai nuk lejohet që me  i ngra kerrit në Dubai derisa t’i mbushë 15 vjet.