Dropbox për iOS vjen me disa risi

DropBox rikthehet me disa risi për aplikacionin iOS dhe verzionin Desktop.

Dropbox vjen me nji filozofi të re që ka me rritë prodhueshmëninë nëpërmjet aplikacionit që tash ka me lejue me ba skanimin e dokumentave me anë të fotokamerës së iPhone, të cilët pshtohen automatikisht te aplikacioni.