Dua, Bebe dhe Arilena e kallin Moskën (video)

Tri kangëtare shqiptare, Dua Lipa, Bebe Rexha dhe Arilena Ara e kanë dhezë zjarr, Moskën me interpretimet e tyne në Festivalin “Europa Plus Live”.

Pamjet nuk kanë nevojë për koment: