Duket e rrxueme, po kqyreni nga mbrenda këtë super shtëpi (foto)

Kurrë mos e gjykoni librin nga kopertina, thotë nji shprehje dhe në fakt asht nji thanie që duhet vlerësue.

Këtë e vërteton nji shtëpi 200 vjeçare në Shtetet e Bashkueme të Amerikës, e cila nga jashtë duket se ka nevojë urgjente për rinovim, por nga mbrenda asht thjesht mahnitëse.

Shperndaje në: