E rrallë: 34 vjeçari amerikan ‘burri i parë që bahet nanë’ (foto)

Nji transgjinor amerikan asht ndoshta nji nga njerëzit ma të lumtun mbi Tokë,  mbas  lindjes së fëmijës së tij të parë biologjik këtë muej.

34 vjeçari Tristan Reese lindi nji djalë, edhe pse e filloi terapinë me hormone nji dekadë ma parë .

Mbasi përjetoi përkeqësimin e gjendjes së shtatëzanisë  vitin e kaluem, ai dhe burri i tij , Biff Chaplow mirëpritën në jetë fëminë e tyne të parë biologjik .

Djaloshi i quejtun Leo , asht fëmija i parë në botë që lind nga nji prind transvestit.

Ai ndërpreu marrjen e hormoneve në mënyrë që të mbetej shtatzanë dhe ka qënë gjatë gjithë kohës nën mbikëqyrjen e mjekut.

Çifti asht tashma babai i dy fëmive të adoptuem, Riley dhe Hailey. 

 

 

ImageImage

ImageImageImageImageImage