E testuen Galaxy S7 n’ujë, qe çka ndodhi

Galaxy S7 dhe S7 Edge duket se po i kapërcejnë pritjet , tue e përfshi këtu edhe qëndrueshmëninë ndaj ujit.

Harris Craycraft nji përdorues i YouTube, e testoi telefonin “smar” të fundit të Samsung në ujë.

Rezultati asht mahnitës. Kqyreni edhe vet në videon ma poshtë.