Edhe nji ndryshim i madh në Facebook

facebook.jpg

Ju tash muneni me ngarkue nji video për me komentue rreth postimeve të miqve tuej në Facebook. Facebook prezentoi veçorinë ma të re të Premten, pjesë e nji strategjie që shumë përdorues të Facebook me pa ma shumë video në platformën e saj.

Facebook asht tue konkurrue me Snapchat, Periscope dhe të tjerë në nji treg të mbushun gjithnji e ma të mbushun video online.