Ellison i fiton 1 miliard mbrenda nate dhe ja merr vendin e 6 Zuckerberg si ma i pasuni ne bote

Pronari i Oracle, Larry Ellison asht per $1.3 miliard ma i pasun sot, kur berza u mshel dje. Akcionet e Oracle kane kcye 3% mbrenda dites se djeshme, tue e ba me ngrite vleften e kompanise per ma shume se 1 miliard.

Ellison aktualisht ka pasuni prej $48.7 miliarde, gja qe e ban njerun e 6’te ma te pasun ne bote, vend qe deri dje e kishte  Mark Zuckerberg.