Facebook ka ba nji ndryshim të madh: Asht pritë shumë për këtë!

Facebook ka me ardhë me nji tjetër risi sa i takon mbrojtjes së bisedave nga përgjuesit.

Bahet fjalë për opcionin e ri të koduem që quhet “biseda sekrete”, që mundet me u lexue veç nga dërguesi dhe marrësi i mesazhit.

Kjo ka me shmang zbatimin e ligjit të mesazheve me përmbajtje intime, si dhe vet Facebook, që s’ka me mujt me kapë mesazhin.

Përfshimja e mesazheve me kod ka ardhë si pasojë e shqetësimit në rritje mbi privatësinë e mesazheve personale.

“Bisedat sekrete” munden me u lexue vetëm në nji pajisje dhe lejojnë vendosjen e kohë-matësve për bisedat.