Facebook ka ba nji ndryshim të radhës

Gjiganti i rrjeteve sociale Facebook ka riorganizue funksionin e njohun si “Trending” në faqen e tij për me i ba postimet ma të automatizueme, mbas pretendimeve dhe paragjykimeve se po mban anë në përzgjedhjen e temave.

Mbi 1.7 miliardë përdorues të Facebook i kanë pa lajmet dhe temat përmes kombinimit të nji algoritmi, i cili ka përdorë nji përzimje të inteligjencës artificiale dhe të dhanave të përpunueme prej dorës së njeriut.

Por, me ndryshimet e reja tash, përshkrimet e historive që ishin të shkrueme nga stafi redaktues nuk kanë me u ba ma, tha kompania.

Trending-