Facebook kërkon falje për heqjen e nji video

Facebook ka kerkue falje per heqjen e nji video qe ka te baje me ndergjegjesimin rreth kancerit te gjinit.

Video u postue nga nji grup suedez, ndersa asht fshi gabimisht nga Facebook, transmeton Rrokum.TV nga BBC.

Imazhet e shfaquna ne ate reklame, jane konsiderue te papranueshme automatikisht nga Facebook.

Mirepo, ma vone Facebook e ka rregullue kete problem tue e kthye videon ne fjale.

“Na vjen shume keq, ekipi yne perpunon miliona imazhe te reklamave cdo jave dhe ne disa raste na i ndalojme gabimisht ato”, thote nji zadhanese e Facebook per BBC.