Facebook vjen me ikona të reja

Facebook ka lëshue ma në fund butonat e rijë që shprehin nji sëri emocionesh nepërmjet ikonave të ndryshme.

Tash do të keni butona për të shpreh pëlqimin, dashninë, merzitjen, habinë etj.

Për me i përdor ato mjafton të shkoni tek butoni “pëlqej” (mos klikoni aty direkt) dhe do të shfaqen ikonat e reja.