Fatmir Limaj bahet përsëri babë në moshën 46 vjeçare (foto)

Kryetari i Nisma per Kosoven, Fatmir Limaj, asht ba babë i fëmiut së pestë të tij. Çikën e posalindun e ka me gruen e dytë, Arlinda Balaja.

Kjo e fundit ka publikue nji foto në Facebook, me të cilin ka tregue lindjen e çikës. Nuk e ka tregue se çfarë emni ia kanë lanë.

Limaj nga martesa e parë ka 4 fëmi, 1 djalë dhe 3 çika.

Ai asht edhe gjysh i mbesës Zara dhe nipit Andrri.