Femnat po ‘tranohen’ për këtë shtëpi…por, burrat kanë me kesh me lotë (foto)

Kjo shtëpi me stil mesdhetar ka me ju befasue. Sidomos nëse jeni femën, kishit me dashte nji pronë të tillë.

Për ma tepër, femnat njihen për fiksimet e tyne ndaj kundrave dhe teshave dhe për këtë arsye, në Shtetet e Bashkueme të Amerikës asht ndërtue kjo shtëpi e andrrave për to.

E themi këtë, mbasi kjo shtëpi ka të bollshme ambientet për magazinimin e kundrave dhe teshave.

Mbrenda hapsinave të saj munden me u vendosë deri në 2 mijë palë kundra, gja e cila burrave iu duket qesharake.