Ferrari 458 Italia, i modifikuem si “zebër”

Prodhuesi italian po bashkëpunon me kompaninë Tire Stickers, për me prodhue kerre të veçanta, që kanë me qenë unike dhe të vetmet nga lloji tyne.

Për fillim, asht punue në modelin 458 Italia, pjesa e jashtme e të cilit asht lye bardh e zi, në format që imiton larat e zebrës.

Kerri i dizajnuem nga Damon Fryer, ka me u publikue në Qershor, ndërsa mbas çdo mueji ka me pasë nga nji kerr unik.

zebra04-780x439-560x390