Folni pa pare me botën me aplikacionin shqiptar – Hello

Me mbi 10,000 shkarkime qysh në muejin e parë të lansimit në Android, aplikacioni shqiptar Hello tash lansohet edhe për iPhone.

Hello mundëson komunikim të thjeshtë, të shpejtë dhe me njerëz nga e gjithë bota.

Mbas lansimit falas në Android, Hello arriti shumë shpejtë me i tejkalue mbi 10,000 shkarkime prej Brazilit deri në Kosovë e Shqipni, tu’ lidh njerëz që nuk e njohin njani-tjetrin dhe që munden me komunikue mes veti për 2 minuta.

Lansimi i aplikacioni në iOS përfshin edhe disa veçori të reja si kushtet e përdorimit që qartësojnë ma shumë procesin e realizimit të komunikimit, anonimitetin në thirrje, mbrotjen e privatësisë, user-id të zakonshëm, raportimi i keqpërdorimeve, etj.

Aplikacionin Hello mundeni me shkarkue direkt në iOS këtu: https://appsto.re/al/oezwab.i
dhe në Android këtu: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.helloapp.hello