Foto: Edhe iPhone shpërthen

Falë shpërthimeve të smartphone Galaxy Note 7 të kompanisë koreane Samsung, tash të gjithë jemi të vetëdijshëm se bateritë e smartphonëve mund të shpërthejnë.

Por, tash vëmendja qëndron tekgjigandi tjetër i prodhimit të smartphonëve, Apple.

Nji lexues ka kallxue për ‘Phone Arena’ se ishte me shokët e tij kur iPhone i tij – 6s ishte mbulue nga flaka, derisa xhinset e tij ishin djegë dhe djaloshi kishte pësue djegie të shkallës së dytë në pjesën e majtë të trupit dhe gishtin e tij tregues.

Djaloshi kishte bisedue me Apple dhe shpreson se ata kanë me zavendësue smartphonin e tij.

screen-shot-2016-10-04-at-7-10-27-am-png-cf_