Fotot që e kanë thye rrjetin: Keshni dhe habituni (foto)

Këto foto tregojnë se sa shumë randësi ka momenti.

Ato janë kapë në çastin e duhun.

Disa prej tyne të bajnë me keshë.

Të tjera të bajnë me u habitë, tue mendue se janë fotomontazh.

Por, krejt janë të vërteta.

Shperndaje në: