Frik kemi me flturue me këto mjete pa zhurmë!

Avionët e së ardhmes kanë me ba fare pak zhurmë.

Madje, ato mund të jenë edhe avionë personalë, të cilët do të mund t’ulen në nji zonë vetëm 15 metra të gjanë.
Synimi asht që avionë kaq të vegjël të dalin në shitje në vitin 2018.

Mini-avionët do të jenë dyvendësh dhe kompania “Lilum” synon me arritë këtë së shpejti.
Mjeti mund të zbresë normalisht si nji helikopter.

Gjithçka asht n’fazën e eksperimentit dhe pretotimet janë krijue nga inxhinierët.
Shpejtësia maksimale asht prej 400 km/h, me nji gamë prej 500 kilometrash.

 

2-avioni

 

3-avioni

 

4-avioni

 

5-avioni

 

6-avioni

 

7-avioni

 

8-avioni